DESCARGA DIRECTA: Llibre Salut en Perill, Cossos en Lluita. En Català

Clica la imatge per anar al Llibre

Hoy encontré este nuevo libro que nos ayuda a entender la crisis que afecta al actual el sistema sanitario  y facilita ideas y propuestas sobre cómo construir una sanidad que responda a nuestras verdaderas necesidades humanas y no a las del Mercado. Por el momento unicamente disponemos de versión en Catalán. Aquí la introducción:

Si la sanitat té futur, està a les nostres mans

Diguem que la sanitat actual és el matalàs que fa de placatge a tots els cops que sofrim diàriament com a conseqüència de viure sota aquest sistema. Però si no canviem el que ens perjudica, si no canviem tot el sistema sanitari i acceptem que moltes de les malalties que patim, tant físiques com a mentals, són socials, mai sanarem. La sanitat actual no ens pertany, mai ens ha pertangut, perquè mai ha sortit de nosaltres, mai ha estat creada en funció de les nostres necessitats,
sinó de les necessitats del sistema. Tenim exemples històrics de lluites que han aconseguit contruir un sistema sanitari es d’abaix, i pels d’abaix. També existeixen exemples actuals de projectes d’autogestió de la salut que podrien ampliar-se per arrivar a tothom. Podem aprendre d’ells. Però també hem de seguir lluitant. No serà fàcil. Perquè per canviar el sistema sanitari hem de canviar el món.

Fuente: http://cooperativa.cat/es/

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.